Zeleninová kuchařka - Petr Klíma
Detailní popis
Co dobrého si dát k snědku, když nechceme konzumovat příliš masa, mléka, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin! Všechny recepty jsou veganské, řada z nich propojuje českou i světovou kuchyni, kterou autor poznal při svých zahraničních pobytech. Většina receptů je bezlepkových a bez cukru. Autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kuchařka obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek
Autor knihy Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel i sám nafotil, je úspěšným blogerem, propagátorem zdravého jídla a šéfkuchařem kultovní dejvické restaurace Country Life.