Teriyaki GLAZÉ 200g pálivé s medem ŽIVINA
Detailní popis
Teriyaki glazé je hustá a chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky. Je obohacená medem a má jemnou, sladkou, lehce pálivou a kořeněnou chuť. Perfektně se hodí na marinování a glazování masa, ryb nebo zeleniny. Můžete ji také použít k přípravě asijských pokrmů ve woku, ke smažení nebo jako dip.
Balení: 200g, ve skle
Marinování: Marinujte maso, ryby nebo zeleninu v Teriyaki glazé ještě před samotným grilováním nebo pečením.
Glazování: Během vaření pravidelně nanášejte omáčku na povrch, aby se vytvořila krásná a lesklá glazura.
SLOŽENÍ: Pálivá studená omáčka s medem neemulgovaná. Teriyaki rozvar [sojová omáčka (pitná voda, sojové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), cukr třtinový, Mirin tekuté ochucovadlo (pitná voda, kvasný ocet lihový 30%, droždí, maltózový sirup, extrakt limetky)), voda, česnek, zázvor, shiitake houba, mořská řasa, skořice, badyán], ocet jablečný, mouka rýžová, med (3,9 %), česnek, chilli vločky (2,45 %).
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Výživové údaje na 100 g: Energie 818 kJ / 195 kcal, Tuky < 0,3 g, Z toho nasycené mastné kyseliny < 0,02 g, Sacharidy 40 g, Z toho cukry 32 g, Bílkoviny 4,9 g, Sůl 8,4 g.
Alergeny
Sójové boby (sója) | Sójové boby (sója) |
Hmotnost | Hmotnost |