Shoyu sójová omáčka 0,5 l BIO COUNTRY LIFE
Detailní popis
V překladu z japonštiny shoyu znamená sójová omáčka. Tato sójová omáčka se vyrábí ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla (Aspergillus oryzae). Vyrábí se ze směsi rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice a vody a prochází dlouhým procesem přírodního kvašení. Tento proces si zachovává svůj přirozený průběh (podle ročních období). Shoyu zraje dlouhé měsíce díky působení fermentačních kultur. Prostřednictvím těchto přirozených procesů si shoyu zachovává důležité látky, které mají pozitivní vliv na lidský organizmus. Sójová omáčka příznivě působí na náš zažívací systém, působí antibakteriálně – brání přirozeným způsobem přemnožení bakterií v jídle.
SLOŽENÍ: Voda, sójové boby* (19%), pšenice*, mořská sůl (12,2%), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Díky všestrannosti této sójové omáčky záleží jen na vás, do kterých pokrmů omáčku přidáte. Dle chuti používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, na těstoviny nebo k dochucení zeleniny.
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: Energie: 264 kJ/62 kcal. Bílkoviny: 8,8 g. Sacharidy: 6,2 g. Tuky: 0,1 g, Sůl 12g.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C. Alergeny: Sója, pšenice. Legislativní zařazení: Sojový výrobek – tekuté ochucovadlo
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek | Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby (sója) | Sójové boby (sója) |
Vegan | Vegan |
BIO | BIO |
Hmotnost | Hmotnost |