Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Mletá rýže, přirozeně bezlepkové. Doporučujeme: na zahušťování nebo na přípravu u dětí velmi oblíbené krupičné kaše - buď v kombinaci s mlékem nebo i pouze s vodou.
Tip - jak to děláme my: 1 malý hrneček krupice rozmícháme v 6 malých hrnečcích tekutiny (my dáváme 4 hrnečky vody a 2 hrnečky rýžového mléka), přivedeme k varu a kaše je hotová - výsledek je vynikající. Dochucujeme si kaši buď kakaem, karobem, krémem z loupaných mandlí, skořicí s kardamomem nebo sušeným ovocem, v kombinaci s rýžovým sirupem nebo i Alsanem (nemléčný výrobek, místo klasického másla).