KURZ KVAŠENÉ ZELENINY
Přijďte do Bazalky Ve Dvorku na kurz, který Vám otevře svět neodolatelných chutí fermentované zeleniny dokořán.
Naučíte se mléčně kvasit zeleninu na desítky různých způsobů.
Ve vlastní šťávě, v barevných nálevech, se solí i bez soli, v misu, s moukou, se sójovou omáčkou, s ovocem a v ovocné šťávě, s různými druhy koření, bleskově, střednědobě i dlouhodobě, v zeláku i ve sklenicích...
Budete mít příležitost ochutnat různé druhy zeleniny vykvašené způsoby, o kterých se na kurzu dozvíte.
A samozřejmě se budete moci zeptat na cokoli vás k tématu kvašení zajímá a sdílet zkušenosti mnoha kvasících nadšenců :).
ČTVRTEK 22. SRPNA OD 18:00
VÍCE INFORMACÍ A MOŽNOST ZAKOUPENÍ VSTUPENEK ZDE.
Foto a zdroj informací: POŘADATEL KURZU KYSELOVÉ A PŘÁTELÉ www.kyselove.cz