JARNÍ KURZ PEČENÍ CHLEBA Z KVÁSKU
Jménem SPECIALISTKY NA KVÁSKOVÉ PEČENÍ a autorky nejobsáhlejších a nejpraktičtěji zpracovaných KVÁSKOVÝCH KUCHAŘEK si Vás dovolujeme pozvat na letošní JIŽ TŘETÍ KURZ PEČENÍ CHLEBA Z KVÁSKU.
ÚTERÝ 29. DUBNA 2025, 16:30 - 20:00, BAZALKA VE DVORKU (ul. K. H. Máchy 747)
Naučíte se krok za krokem zadělat těsto na kváskový chléb, který si druhý den doma upečete, zakrojíte a ohromíte své blízké! :) To vše pod vedením kváskové kuchařky, paní Jany Berkové, jejíž osobní pozvánku citujeme:
- ochutnáte už upečený a upařený chleba
- odnesete si v přinesené nádobce můj 13letý živý kvásek
- prozradím vám můj recept na chleba, ověřený několika tisíci kurzistů a čtenářů
- věnuji vám kus mé kváskové vášně :)
- inspiruji vás k dalšímu nekonečnému využití kvásku.
Dozvíte se vše zásadní, ověřené, praktické a funkční:
- o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení i uchovávání chleba
- zjistíte, jak mít chutný chleba za 15 min. práce a péct ho co nejrychleji nebo za co nejdéle
- dozvíte se i mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
- dostanete odpovědi na vaše otázky
- i po kurzu můžete vaše tvoření konzultovat s lektorkou.
BONUSY NAVÍC:
- možnost na kurzu zakoupit spoustu užitečností - ošatky, formy na pečení, koření nejen chlebové, nože a další vychytávky
- možnost prolistovat a zakoupit lektorčiny 4 KVÁSKOVÉ KUCHAŘKY - "klasickou", sladkou, světovou i originální bezlepkovou - všechny k mání i v našem obchodě Bazalka BIO na Gočárově třídě
- sleva 10 % na nákup v Bazalce BIO na Gočárově třídě v den konání kurzu pro všechny účastníky kurzu