Ocet ochucený máta a zázvor 500ml ŽIVINA
Detailní popis
Pár kapek octa udělá spoustu parády
Když jídlu „něco“ chybí, můžete se skoro vsadit, že jde o kyselost. Kyselá aktivuje naše chuťové buňky, napomáhá tvorbě slin a tedy i trávení. Prostě nám díky ní více chutná.
Esem v rukávu je v kuchyni ocet, který dodá jídlu grády i rovnováhu. Díky octu nám jídlo připadá svěží, lehké a zároveň vyvážené.
Nové bylinkové octy u výrobce ŽIVINA - ochucené bylinkové octy se hodí hlavně do studené kuchyně na dochucování čerstvých salátů, polévek, omáček, marinád na zeleninu nebo maso, dipů a majonéz.
Ve výrobě v Přerově přidali do octů bylinky, koření nebo třeba zázvor a nechali je vhodnou dobu odležet. Vznikly tak čtyři aromatické bylinkové octy s jedinečnou chutí daných přísad.
- Ocet Máta & Zázvor s výtažky zázvoru, máty a citronové kůry je výsledkem macerování bez tepelného zahřátí čerstvých surovin bylin v jablečném a lihovém octu s 6% kyselostí.
- Základem je rychle fermentovaný a následně filtrovaný ocet bez pasterizace.
- Samotný jablečný ocet má blahodárné účinky na lidské zdraví. Jako zásaditá surovina pročišťuje organismus, podporuje střevní mikroflóru a napomáhá trávení.
SLOŽENÍ: Ocet kvasný jablečný 6%, ocet kvasný lihový 6%, zázvor, máta, citronová kůra. Občas se vyskytující lehký zákal je přirozený efekt.
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Minimální trvanlivost: Trvanlivost není omezena při skladování za doporučených skladovacích podmínek.
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota
84 Kj/19 Kcal
Tuky
< 0,5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
< 0,1 g
Sacharidy
< 0,5 g
Z toho cukry
< 0,5 g
Bílkoviny
< 0,5 g
Sůl
< 0,01 g
Alergeny
Vegan | Vegan |
Hmotnost | Hmotnost |