Miso polévka - kimchi 250 g Bacilli
Detailní popis
Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska. Hlavní složkou je tzv. Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli koji - plísňová kultura, která se pěstuje na rýži nebo jiné obilovině. Koji svými enzymy rozkládá škroby na cukry, používá se při výrobě saké, sojové omáčky nebo právě miso pasty.
Miso kimchi soup je základ pro polévku, do které už nemusíte nic dalšího přidávat - jen horkou vodu. Obsahuje umami kimchi Bacilli a hrubou miso pastu Bacilli, vytvoříte z ní lehce pálivý a sladkokyselý vývar.
SLOŽENÍ: miso (bio hrách, bio rýže natural, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae), kimchi 33 % (pekingské zelí, bílá ředkev, chilli vločky, pórek, sójová omáčka (voda, sójové boby, sůl), zázvor, rýžová mouka, česnek, lahůdkové droždí, řasy wakame, houby shiitake, mořská sůl).
Výživové hodnoty na 100 g: energie 631 kJ (149 kcal), tuky 0,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g), sacharidy 28 g (z toho cukry 1,7 g), bílkoviny 7,3 g, sůl 5,7 g
Alergeny
Sójové boby (sója) | Sójové boby (sója) |
Vegan | Vegan |
Přirozeně bezlepkové | Přirozeně bezlepkové |
Hmotnost | Hmotnost |