Kvašená zelenina na 1008 způsobů
Detailní popis
Unikátní kniha shrnující 12 let naší práce manželů Kyselových s kvašenou zeleninou. Čtenáře provádí od základních, jednoduchých způsobů kvašení postupně k těm náročnějším.
Kyselovi velmi úspěšně vedou po celé České republice kurzy kvašení zeleniny (již několikrát byl tento kurz úspěšně vyprodán i u nás v Bazalce).
V knize se dočtete jak mléčně kvasit stovky druhů zeleniny ve vlastní šťávě, v barevných nálevech, se solí i bez soli, v otrubách, v misu, s moukou a různými omáčkami, s ovocem a v ovocné šťávě, s různými druhy koření, bleskově, střednědobě i dlouhodobě, v zeláku i ve sklenicích, v chladu i teple...
Kniha v praktické kroužkové vazbě.
Možné prohlédnutí knihy v Bazalce BIO na Gočárově třídě.
Alergeny
Hmotnost | Hmotnost |