BIO mouka pohanková 500 g PROBIO
Detailní popis
Pohanka je zvláště bezkonkurenčním zdrojem rutinu, který vrací pružnost cévám a přináší úlevu při křečových žilách. V kanadském Quebecu, kde se pohanka dříve hojně konzumovala, netrpívaly ženy varikózními žilami, a to i přes četná těhotenství. Pravidelná konzumace pohanky léčí hemeroidy. Pohanka z půdy vytahuje látky, které mohou být pro člověka užitečné. Je tak obilovinou, která přináší sílu, je účinná při únavě i rekonvalescenci a zvyšuje odolnost vůči infekcím. Složení: Pohanka, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Návod k přípravě: Použití pohankové mouky je podobné jako u pšeničné krupice. Pohanková mouka je vhodná do tradičních kaší, zavářek, halušek, knedlíků, lívanců, polenty, pomazánek, pudinků i moučníků.
Výživové hodnoty na 100 g: energie 1428 kJ (337 kcal), tuky 2,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g), sacharidy 67,3 g (z toho cukry 0,5 g), bílkoviny 11,7 g, sůl 0,002 g
Alergeny
Vegan | Vegan |
Přirozeně bezlepkové | Přirozeně bezlepkové |
BIO | BIO |
Hmotnost | Hmotnost |