Bio miso rýžové 300g Sunfood
Detailní popis
Obsahuje enzymy,vitamíny (B12), bílkoviny, stopové prvky, vlákninu. Miso je výživné, slané koření, charakteristický základ japonské kuchyně zejména k přípravě ''miso polévek'', obdobný masovému výtažku (něco jako masox), k ochucení i jiné stravy např. restovaných jídel, těstovin (třeba nám známých asijských kudrnatých nudlí ''mie''), do marinád, dresinků, omáček a pod. Miso je v podstatě jednou z hlavních kulinářských surovin Asie. Můžeme je uchovávat až po dobu několika měsíců. Jakmile však již jednou otevřeme jeho balení, musíme ho držet v lednici nebo na jiném chladném místě.
Složení: sójové boby bio, rýže bio, mořská sůl, aspergillus oryzae (koji). ¨
Země původu: Japonsko
Výživové hodnoty ve 100g: Energie 590kJ/135kcal, tuky 4,5g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g, sacharidy 13g z toho cukry 0,3g, bílkoviny 8,2g, sůl 13,6g.
Alergeny
Sójové boby (sója) | Sójové boby (sója) |
Přirozeně bezlepkové | Přirozeně bezlepkové |
BIO | BIO |
Hmotnost | Hmotnost |