BIO špaldové kroupy (kernotto) 500 g Probio
Detailní popis
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, do polévek apod.
SLOŽENÍ: 100 % špaldové kroupy BIO
Výživové hodnoty na 100 g: energie 1560 kJ (370 kcal), tuky 3,4 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,42 g), sacharidy 66,8 g (z toho cukry 3,2 g), vláknina 8,7 g, bílkoviny 13,7 g, sůl 0 g
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek | Obiloviny obsahující lepek |
Vegan | Vegan |
BIO | BIO |