Bio balsamikový ocet jablečný Beutelsbacher 330 ml
Detailní popis
Základní surovinou při výrobě tohoto balsamikového octa jsou jablka z vyhlášených sadařských oblastí v Jižním Německu. Jablka jsou vylisována a čerstvá šťáva se nechá zfermentovat na jablečný ocet. Ten získává typickou středomořskou chuť balsamika během následného zrání. Plnost chuti a snížení kyselosti je dosaženo přidáním zahuštěné jablečné šťávy. Jablečný balsamikový ocet má velmi příjemnou sladko-kyselou chuť, která se velmi dobře hodí k lehce nahořklým salátům jako je např. čekanka. Kromě zeleninových salátů jej používáme také do ovocných salátů, k dochucení drůbeže a ryb a k ovonění desertů. Jahody lehce pokropené jablečným balsamikem jsou vynikající. OBJEM: 330 ml ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: zahuštěná jablečná šťáva, jablečný ocet. Obě složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
SKLADOVÁNÍ: Kvasný jablečný ocet ochucený. Obsah přírodní kyseliny octové: 5 %. Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě. Chraňte před mrazem.
Alergeny
BIO | BIO |
Hmotnost | Hmotnost |